Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İsmail Kaya'dan yeni başkanlara başarı mesajı

Gündem

AK Parti Osmaniye Merkez İlçe ve Düziçi ilçesine yapılan yeni başkanlık atamalarıyla ilgili açıklama yapan İsmail Kaya, görevlendirmelerin bir bayrak değişimi olduğunu vurguladı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı, 27. Dönem AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye'nin Merkez İlçe ve Düziçi İlçesine yapılan ilçe başkanlığı atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni atanan Merkez İlçe Başkanı Alparslan Karaca ve Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz’a başarılar dileyen Kaya, atamaların AK Parti'ye, Osmaniye'ye ve Düziçi ilçesine hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca, önceki ilçe başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kaya, yeni başkanların ilçelerin refahı ve gelişimi için özveriyle çalışacaklarına inandığını ifade etti.

Kaya, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana tüm kademelerinde görev yapan dava arkadaşlarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millet için gece gündüz demeden çalıştığını vurguladı. "Durmak yok, ilk günkü aşkla yola devam" diyen Kaya, görevlendirmelerin bir bayrak değişimi olduğunu ve bayrağı devralan her dava arkadaşının, AK Parti’nin hedeflerine ulaşmak ve hizmet bayrağını daha da ileriye taşımak için mücadele edeceğine inandığını belirtti.

Atamalar, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından gerçekleştirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.