Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Karaçay Kafe'de mini hayvanat bahçesi oluşturuldu

Gündem

Karaçay Kafe ve Restaurant tarafından oluşturulan mini hayvanat bahçesi, çeşitli kümes hayvanları ile çocuklara hayvan sevgisini aşılamayı amaçlıyor.

Osmaniye'nin en merkezi noktalarından biri olan Vali Kerem Al Karaçay Kültür Parkı'nda, çocuklar ve aileleri için yeni bir cazibe merkezi oluşturuldu. 

Park içerisinde hizmet veren Karaçay Kafe ve Restaurant tarafından oluşturulan mini hayvanat bahçesi, çeşitli kümes hayvanları ile çocuklara hayvan sevgisini aşılamayı amaçlıyor.

Kaz, hindi, tavuk ve tavşan gibi hayvanların bulunduğu mini hayvanat bahçesi, çocuklar için keyifli bir öğrenme deneyimi sunuyor. 

Çocuklar, hayvanları yakından görme ve onlarla etkileşim kurma fırsatı bulurken, hayvan sevgisi ve sorumluluğu hakkında da bilgi ediniyorlar.

Osmaniye'nin kalbinde yer alan bu mini hayvanat bahçesi, şehrin en yeni aile dostu mekanlarından biri olarak öne çıkıyor. 

Çocuklar ve aileleri, keyifli bir kahvaltı veya yemeğin ardından ya da uygun oldukları vakitte mini hayvanat bahçesini ziyaret ederek hayvanlarla keyifli vakit geçirebilecekler.

Mini hayvanat bahçesi, Osmaniye'de çocuklara yönelik sosyal ve kültürel imkanları geliştirmeye katkıda bulunacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.