Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kadirli Kokar Kaplıcaları sağlık turizminin yeni gözdesi

Kadirli

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçesi Koçlu Köyü'nde bulunan ve şifalı sularıyla bilinen Kokar Kaplıcalarında incelemelerde bulundu.

Vali Yılmaz’a Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun da eşlik etti.

Ziyareti sırasında su kaynağı, havuzlar ve banyo alanlarını inceleyen Vali Yılmaz, bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kokar Kaplıcaları’nın sağlık turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Vali Yılmaz, bölgenin doğayla iç içe olan yapısının ve şifalı sularının bu potansiyeli daha da artırdığını belirtti.

Vali Yılmaz yaptığı açıklamada, "Kadirli İlçemizin Koçlu Köyü sınırları içinde bulunan Kokar Kaplıcasındayız. Muhteşem bir doğa içinde, sağlık turizminin yeni gözdesi diyebileceğimiz Kokar Kaplıcamız çok şifalı ve tarihten beri vatandaşlarımız bu şifadan faydalanmış. Şimdi burayı inşallah çok daha etkin, verimli kullanmaya başlayacağız. Burayı işletecek arkadaşlarımız çok güzel bir yatırım yapıyorlar, yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunacaklar. Doğayla bütünleşmiş, şifa alacakları bu ortamın hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.