Osmaniye'de bir vatandaş sosyal medya üzerinden polislere kömbe ikram etmek istediğini yazdı.
Vatandaşın isteğine kayıtsız kalmayan ekipler davet edilen eve gittiler.
Karaçay Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaşın sosyal medyadan "Karaçay Mahallesi tarafına gelirseniz Karaçay Sağlık Ocağı'nın araya girer misiniz? Size kömbe vereceğiz polis ağabeyler. Vallahi hazırladık, şeker de koyduk ne olur gelin?" paylaşımı üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus timleri davet edilen eve gittiler.
Mahalleli tarafından karşılanan ekipler, ikram edilen kömbeyi yediler. Ekipler vatandaşa teşekkür ederek evden ayrıldı. Çağrısına kayıtsız kalmayan polislere teşekkür eden vatandaş, "Kırmayıp geldiğiniz için teşekkürler. Siz çok güzel bir detaysınız." paylaşımında bulundu.
Polisler sosyal medyadan kömbe davetine kayıtsız kalmadı
Polisler sosyal medyadan kömbe davetine kayıtsız kalmadı
Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo
Güncel
Osmaniye'de bir vatandaş sosyal medya üzerinden polislere kömbe ikram etmek istediğini yazdı. Vatandaşın isteğine kayıtsız kalmayan ekipler davet edilen eve gittiler.
Paylaş: