Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de Avrupa Spor Haftası coşkuyla kutlanıyor

Spor

Avrupa Spor Haftası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu ortaklığında Osmaniye’de büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

23-30 Eylül tarihleri arasında "Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" temasıyla düzenlenen etkinlikler, "Aktif Ol" (Be Active) sloganıyla şehir genelinde çeşitli sportif aktivitelerle devam ediyor.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu’nun ortaklaşa organize ettiği etkinliklerde, halkın spora katılımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla wellness, doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü gibi aktiviteler ön planda yer alıyor. Bunun yanı sıra sportif ve kültürel etkinlikler de Osmaniyelileri bir araya getiriyor.

Etkinlik Takvimi

27 Eylül 2024 Cuma: Saat 18.00'de Atletizm Pisti'nde Wellness etkinliği. 29 Eylül 2024 Pazar: Saat 09.30'da Çok Amaçlı Salondan hareketle Karaçay Sarısu Doğa Yürüyüşü (Ücretsiz servis imkanı sağlanacak). 28-29 Eylül 2024 Cumartesi-Pazar: Saat 09.30’da Issızca Köyü’nde yamaç paraşütü etkinliği.

Osmaniye’nin farklı noktalarında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, sporun yaygınlaştırılması ve sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapılıyor. Avrupa Spor Haftası ve 2024 Hareketlilik Yılı dolayısıyla düzenlenen bu aktiviteler, Osmaniyelileri hareketli ve sağlıklı bir hafta geçirmeye davet ediyor.

Tüm halkın katılımına açık olan etkinlikler ile Osmaniye’de spor dolu bir hafta yaşanacak. "Aktif olun, sağlıklı kalın" mesajıyla herkesi spora teşvik eden bu etkinliklere katılmak için tüm vatandaşlar davet ediliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.